wentylatory i sprężarka klimatyzacji 1U 1.9 110hp

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • dexiu
    Classic
    • 2014
    • 7

anomal, jaki wydech wybrać do superba, na pewno musi być w miarę cichy co by w trasie łeb nie pękał, co z katalizatorem, klapami, końcówkami?
  • kokos607
    Classic
    • 2012
    • 17

Witam. Na wstępnie zapewniam że szukałem aczkolwiek nie znalazlem odpowoedzi na moj problem. otóż nie działala mi klima Octavia Climatronic mechanik wymienil sterownik pod akumulatorem i w sumie klima dziala tyle ze wentylatory pracuja na 1 biegu jeszcze przez 15 min po wyłączeniu silnika a na sprężarkę klimatyzacji ciagle idzie napiecie nawet przy wyjętym kluczyku i mi akumulator po nocy rozładowuje. czy wina lezy po stronie tego sterownika czy mam szukać gdzies indziej. pomóżcie bo lato prawie w pelni a wyjmowanie wtyczki od tego sterownika co wieczór jest uciążliwe.

[ Dodano: Pon 08 Cze, 15 21:55 ]
    Widze że nie ma pomysłów na moj problem. Mam inne pytanie, w jaki sposób jest połączony ten sterownik wentylatorów z Climatronikiem i sprężarką klimatyzacji bo jak wyciagnę bezpiecznik od sprężarki a wtyczka 14-o pinowa jest wpieta to wentylatory pracuja non stop przy uruchomionym silniku a po wylaczeniu go jeszcze jakis czas, a jesli bezpiecznik jest wlozony a wyjmuje wtyczkę to sprzeglo na spraezarce sie rozlacza. jak to jest ze ta wtyczka 14-o pinowa steruje sprezarka( gdzie jest przekaznik do niej?) oraz czy w tym sterowniku wentylatorow jest przekaznik na wentylatory. Prosze o jakas schemat lub opis pinow tego sterownika bo nie moge znalezc w necie. a u m nie ETKA nie dzial anie wiem dlaczego. prosze o odpowiedź.

Komentarz

Pracuję...